Vi gleder oss til e-posten din
Ring oss nå!

Beregningsprogram for Paroc stenull

logo paroc

Beregningsprogrammet "Calculus" fra Paroc

PAROC Calculus er et beregningsprogram for teknisk isolasjon for dimensjonering av varmeisolasjon for ulike VVS- og prosessindustrielle applikasjoner, f.eks. rør, ventilasjonskanaler og prosessindustritanker. Du kan også beregne varmetapet for isolerte og uisolerte ventiler og flenser, noe som vanligvis øker risikoen for varmetap. Varmetap forårsaket av kuldebroer i rør- og kanalsuspensjoner kan også tas i betraktning.

Programmet er gratis og kan brukes på både datamaskin, nettbrett og mobil. Ved å opprette din egen brukerkonto, som også er helt gratis, får du tilgang til online lagring av prosjektene dine, beregninger og tilpasninger.

Automatiske oppdateringer

Når det gjøres endringer i Paroc sine produkter, så vil dette automatisk oppdateres i beregningsprogrammet Calculus. Du har også mulighet til å lage deg en egen bruker via en logg inn. I dette tilfellet kan du lage dine beregninger i programmet og ta de frem ved en senere anledning. Samtidig er det mulig å lage sine egne produkter, basert på egne konstruksjoner.
Beregninger man kan gjøre er for:

  • ventilasjonsanlegg
  • tanker (sirkulær og rektangulær)
  • plan overflate

Man kan også ta høyde for oppheng og beregne hvor lang tid det ta det før røret fryser. En annen ting som er nytt at man kan beregne hvor stor varmekabel man trenger for å unngå at røret fryser. 
Calculus tar i tillegg høyde for kledning, som for eksempel kledning, der den beregner overflate temperaturen med kledning.

Sjekk ut den nye versjonen av Paroc Calculus her

En annen nyhet er beregning Marine applikasjoner.