Vi gleder oss til e-posten din
Ring oss nå!

Duplex-skruer til mantling av teknisk isolasjon

Goebel Duplex-skruer er selvborende skruer til å feste mantling på teknisk isolasjon. Skruene er belagt med en beskyttende coating og leveres med både EPDM- og HBNR-pakning – en kombinasjon som gjør dem til den profesjonelle montørens naturlige valg.

Her er fordelene:

Duplex-skruer er coatet med et belegg som gjør dem svært holdbare. I tillegg er skruen utstyrt med en pakning som sørger for at den sitter tett på stålet og hindrer vanninntrengning. 

Duplex skruene er selvborende. Montørene sparer derfor tid ved å slippe forboring av hull i stålet. 

Duplex-skruer forebygger korrosjon under isolasjon (KUI). Når skrue og pakning sørger for et helt tett resultat, forhindrer det vanninntrengning i mantlingen, så vann ikke trenger inn i mantel og legger seg på bunnen av isolasjonen og gjør skade på rør og utstyr.

Coatingen på skruene og den tilhørende pakningen beskytter i tillegg for vær og vind og gir lengre holdbarhet.

Disse produktene er godkjent i henhold til ISO-9001 og er «2015- sertifisert».

Coatingen har enda en funksjon

Delta-seal-coating minsker friksjonen samtidig som skruens korrosjonsmotstand øker. Duplex-skruene er også tre ganger hardere enn vanlige syrefaste SS316-skruer av rustfritt stål. Det skal mye til at bevegelse og press ødelegger dem.

Siden disse solide skruene også har denne beskyttende coatingen, blir det ingen kontakt mellom metallet i skruen og metallet i stålet i mantlingen. Denne barrieren mellom de ulike materialene i skruen og stålet den sitter i forhindrer ødeleggende galvanisk korrosjon.

Rask montering – bestandig resultat

Isopartner har inngående kjennskap til gjeldende retningslinjer, slik at du kan være trygg på at produktene vi anbefaler tilfredsstiller alle relevante krav.

Med Duplex-skruer fra Goebel er du sikret en rask og god montering av mantling på teknisk isolasjon.

Ta kontakt med Gerry René Hilt på telefon 906 67 653 eller e-post, gerry@isopartner.no.

Kjøp Duplex-skruer her