Vi gleder oss til e-posten din
Ring oss nå!

Nå får du nettingmatten Ultimate U Protect fra Glava hos Isopartner

Skal du brannisolere ventilasjonskanaler har du nå nok et godt alternativ hos Isopartner. Nå tar vi inn nettingmatten Ultimate U Protect Wired Mat 4.0 ALU1 fra Glava i vårt HVAC-sortiment.

– Som markedets mest komplette leverandør av teknisk isolering ønsker vi å gi kundene våre gode alternativer fra de beste produsentene. Med Ultimate U Protect fra Glava dekker vi et behov flere av våre kunder har etterspurt, sier adm. direktør i Isopartner AS, Arne Schultz.

Montering av Ultimate U Protect nettingmatte

Dette er Ultimate

Ultimate er et ubrennbart mineralullprodukt som har blitt utviklet med utgangspunkt i glassullsteknologien fra Saint-Gobain ISOVER. 

Ultimate er spunnet på samme måte som glassull. Det vil si at den har de lange fibrene som gjør ulla fleksibel, så den kan komprimeres uten å miste form, struktur og isoleringsegenskaper. 

– Ultimate har de beste egenskapene til steinull når det gjelder brann, og de beste egenskapene til glassull når det gjelder varmeisolering, fleksibilitet, vekt og lydisolering, forteller produktsjef i Glava, Henrik Stene

Se produktet i nettbutikken

Ultimate U Protect nettingmatte

U Protect Wired Mat 4.0 ALU1 er laget for brannisolering av sirkulære og rektangulære kanaler (HVAC) og er belagt med sort alufolie og netting. I tillegg til dens brannbeskyttende egenskaper, har Ultimate også akustiske og termiske egenskaper.

Nettingmatten gir opp til to timers brannbeskyttelse, både for tilluftskanaler og avtrekkskanaler (ved branneksponering utenfra og innenfra). Produktet har euroklasse A2-s1,d0 og kan derfor brukes overalt i bygninger i henhold til Tek17. Produktet er testet og godkjent for både horisontale og vertikale kanaler i henhold til teststandarden NS-EN 1366-1.

Tabellen viser hvilke tykkelser som skal benyttes ved ulike kanaltyper og brannmotstand. Sirkulære kanaler som skal ha brannmotstand EI30 skal isoleres med 50mm (tilluft og avtrekk), og med 80mm for EI60. Hvis du kun skal isolere tilluften, kan du redusere tykkelsen vesentlig, som vist i tabellen under.

Dimensjonering av Ultimate U Protect

Se produktet i nettbutikken vår