Vi gleder oss til e-posten din
Ring oss nå!
people

Mer enn 20 års erfaring fra isolasjonsbransjen

Trond Erik Johansen kommer fra stillingen som Prosjektleder i Kaefer Construction og har både lang erfaring og bred kompetanse fra bransjen og teknisk isolasjon.

I over 20 år har Trond Erik jobbet innen isoleringsfaget og Kaefer Construction. Først jobbet han som montør deretter som fagarbeider/formann innen industri og bygg. Senere gikk han over i en Juniorprosjektlederstilling for så å avslutte som Prosjektleder med Oslo som ansvarsområde.

Hovedfokus og prosjektene til Trond Erik var hovedsakelig innen bygg og anlegg og i senere tid jobbet han med bygg- og industrijobber i Oslo regionen.

Økt kompetanse og fagkunnskap

Over flere år har Isopartner utviklet seg til å være en stor aktør i det norske markedet på teknisk isolasjon. Med et godt produktutvalg, korte leveringstider og høy kompetanse er Isopartner et godt valg som hovedleverandør i isolasjonsbransjen.

- Vi i Isopartner er opptatt av kompetanse og fagkunnskap. Dette er viktige fortrinn og noe våre kunder er veldig opptatt av, sier Nordisk direktør Arne Schultz. - Gjennom ansettelsen av Trond Erik som Key Account Manager fortsetter vi å utvikle oss med mål om å være den foretrukne leverandøren av teknisk isolasjon.

- Etter 23 år i isolasjonsfaget som montør, formann og prosjektleder er jeg nå klar for nye utfordringer, forteller Trond Erik. Isopartner har vært en samarbeidspartner i min tidligere jobb i alle år og fremstår som en solid bedrift. Dette er en mulighet til å videreutvikle meg innen faget teknisk isolering og salg. Ikke minst kan jeg dele min kompetanse og know-how med bransjen, avslutter han.

Trond Erik Johansen

KAM, Isopartner AS      

Telefon: +47 48 03 81 65

E-post: trond.erik@isopartner.no