Vi gleder oss til e-posten din
Ring oss nå!

Nyetablering og nyansettelser

Isopartner AS vokser og etablerer ny avdeling utenfor Trondheim på Sveberg i Malvik kommune. Lageret er i ferd med å fylles opp med produkter i tillegg til at to nye ansettelser er på plass.

Industriell satsing i Midt- og Nord Norge 

Når flere prosjekter settes i gang og satsningen i Midt- og Nord Norge nå økes, vil Isopartner som grossist og leverandør av teknisk isolasjon til VVS-anlegg og prosessindustri, være til stede med sin nyetablering på Sveberg i Malvik kommune like utenfor Trondheim.

– Kundene våre er opptatt av raske leveringer, god kundeservice og produktkvalitet. Denne nyetableringen understreker at vi tar kundene våre på alvor, sier Nordisk direktør Arne Schultz. - Målet med denne etableringen er å satse mer på markedet i Midt- og Nord Norge. Flere av våre kunder befinner seg i dette området og ved å kunne tilby rask levering og ikke minst lokal tilstedeværelse, blir vi mer konkurransedyktige. Dette kommer igjen våre kunder til gode, sier Schultz.

Mer enn 30 års fartstid i isolasjonsbransjen og ekte trønder

– Det er med glede jeg kan meddele at Rolf Erik Magnussen har takket ja til stillingen som Regionansvarlig Midt- og Nord Norge, og startet i sin nye jobb 1.februar, fortsetter Nordisk direktør Arne Schultz. Rolf Erik har over 30 års fartstid i isolasjonsbransjen, hvorav de siste 22 år i AS Rockwool og hele 14 år som salgssjef. Han har med seg bred kunnskap og kompetanse i tillegg til en stor kontaktflate fra bransjen og i området. 

- Med mål om å gjøre kundene så fornøyd at de velger oss som hovedleverandør har vi sterk fokus på service og kvalitet i alle ledd.

Vi styrker også bemanningen på lager med Tor Olav Johnsen som begynte 1.mars, forteller Rolf Erik Magnussen. Tor Olav innehar høy lagerkompetanse og lagererfaring fra tidligere jobber innen byggevarehandel. Lang erfaring, kompetanse og dyktige medarbeidere skaper konkurransefortrinn for våre kunder og partnere, avslutter Regionansvarlig Midt- og Nord Norge.

Helt nytt lager med mye plass til isolasjonsprodukter

Lageret på Sveberg gir rom for et bredt og utvidet produktspekter som igjen bidrar til å skape nettopp konkurransefortrinn. Samtidig gir det oss nok rom til å kunne lagerføre produktene markedet etterspør og kunne levere rask til kundene i Midt- og Nord Norge. 

Avslutningsvis forklarer Nordisk direktør Arne Schultz hvordan nyetableringen vil posisjonere selskapet bedre med hensyn til markeder og muligheter: - Det er mange muligheter i Midt- og Nord Norge og satsning på industrien merkes. Samtidig er lokal forankring, nærhet til markedet og aktørene avgjørende for videreutviklingen av bedriften vår. 

Adresse: 
Isopartner AS, avd Trondheim
Vuluvegen 269
7563 Malvik