Vi gleder oss til e-posten din
Ring oss nå!

TEKNISK ISOLASJON PÅ ETT STED

Trenger du en leverandør og en partner på teknisk isolasjon er Isopartner et naturlig valg.

Les mer om oss

NYHETER

Stadig flere handler teknisk isolasjon på nett

kjøp teknisk isolasjon på tekniskisolering.no

Digitaliseringen har for lengst nådd isolasjonsbransjen, og blant kundene våre ser vi en økt interesse for å bruke webshopen. En av dem er HNH Isolering, som nå gjør alt innkjøp via nett. – Vi bruker den døgnet rundt, sier daglig leder Kim Håvak.

Les mer

Isoleringens ABC: Husker du det grunnleggende om teknisk isolasjon?

Isoleringens ABC Husker du det grunnleggende om teknisk isolasj

Selv om du er kjent med prinsippene for teknisk isolering, er det noen ganger godt å repeterere det grunnleggende. Dette er første artikkel i en serie vi har kalt Isoleringens ABC. I denne artikkelen får du muligheten til å sjekke om du har kontroll på the basics.

Les mer

ISOPARTNER inngår partneravtale med Glava om distribusjon av teknisk isolasjon

Partneravtale mellom Isopartner og Glava: Marc Beyse og Arne Schultz (Isopartner), Roar Steen Holst og Jan-Thore Oseth (Glava)

ISOPARTNER og Glava har inngått en partneravtale som skal gi isoleringsentreprenørene økt tilgjengelighet på teknisk isolasjon fra Glava.

Les mer

Møt isopartnerne: Nils og Håvard på kundeservice

Håvard Tyldum og Nils Johansen i kundeserviceavdelingen hos Isopartner_banner

Ringer du eller mailer du kundeservice hos ISOPARTNER, vil du sannsynligvis treffe på Nils eller Håvard. Til sammen har de snaut førti års erfaring, noe som kommer godt med når kunder fra det ganske land kommer med tekniske spørsmål. Disse kjekke karene er første par ut i vår artikkelserie om folka i ISOPARTNER.

Les mer

Vår kompetanse

Isopartner er opptatt av faglig kompetanse og har satt seg som mål å øke denne kompetansen hos kundene.

Vi har foreløpig ingen kurs tilgjengelig.

Vår ekspertise

Isopartner har ekspertise i områdene som passiv brannbeskyttelse, teknisk isolering i tillegg til kjennskap til område olje og gass og marine industrien

Service

Visste du at ...?

Isolasjonskrav til produkter for Marine- og Offshoreinstallasjoner

Energi
Insulation requirements

Det store produktutvalget kan det gjøre vanskelig å finne det rette produkt. Vi ser nærmere på hvordan man velge riktig produkt og vi skal se på bruksområder, krav til produktet, installasjonsmetoder og dokumentasjon.

 

Les mer

Redusere korrosjon under isolasjon

KUI
oil plattform

Korrosjon er det mest kostnadskrevende problemet industrien har i dag, både on- og offshore. På grunn av korrosjon under isolasjon på rør og utstyr (KUI) er selskaper tvunget til å reparere og/eller erstatte store deler til betydelige kostnader. Dette fører til at levetiden til industrielle anlegg forkortes.

Les mer

PUR eller PIR isolasjon

Isolasjon
Pir rørskåler i LNG anlegg

Forkortelser kan ha sine ulemper og fordeler, man kan misforstå innholdet og det kan skape forvirring. Allikevel kan forkortelser virke forenklende og tidsbesparende. I denne artikkelen vil vi ta for oss forkortelsene PIR og PUR som brukes i byggebransjen og hva som er forskjellen mellom disse.

Les mer

Om Isopartner AS

Vurderer du Isopartner AS bør du velge oss fordi du fortjener den beste service!

Les mer hvorfor kundene velger oss som sin leverandør

Er det noe du leter etter? Kontakt oss

group1
Interesse
group2