Vi gleder oss til e-posten din
Ring oss nå!

Prosessindustri

image 2

Bredt sortiment av produkter for teknisk isolasjon 

Som en komplett isolasjonsgrossist til proffmarkedet for teknisk isolering, nyter kundene våre godt av fagkompetansen og fleksibiliteten vår.

Isopartner AS fokuserer på å tilby et bredt utvalg av produkter. Vårt mål er å sikre gode og effektive løsninger for deg som kunde.

Vi lagerfører isolasjonsprodukter fra kjente produsenter og vårt produktspekter omfatter blant annet produkter til

  • Kuldeisolering
  • Varmeisolering
  • Lydisolering
  • Brannisolering

Effektiv reduksjon av korrosjon under isolasjon (KUI) 

Korrosjon under isolasjon (KUI) forårsaker katastrofale feil og langvarig nedetid. Det er anslått at 40 - 60% av vedlikeholdsutgiftene til rør er KUI, og koster olje- og gassindustrien rundt $ 1 trillion globalt pr år. Det riktige valget av isolasjon kan redusere nedturer og vedlikeholdskostnader.

Nyheter for denne bransjen

Korrosjon under isolasjon
oil plattform

Redusere korrosjon under isolasjon

Korrosjon er et stort problem i industrien i dag, både on- og offshore. På grunn av korrosjon under isolasjon (KUI) på rør og utstyr, er selskaper tvunget til å reparere og / eller bytte ut store deler til betydelige kostnader. Dette forkorter levetiden til industrianlegg.

Mikroporøs isolasjon
Insulthin HT

InsulThin® HT - isolasjon som forkorter montasjetid

Mikroporøse isolasjonsprodukter har høy temperaturmotstand, lav varmeledning, er lette i vekt og har utmerket motstandsdyktighet mot endringer i temperatur. De produseres etter forskjellige spesifikasjoner når det kommer til tetthet og fleksibilitet.

PIR - den "forbedrede versjonen" av PUR
Pir rørskåler i LNG anlegg

PUR eller PIR isolasjon?

Forkortelser kan ha sine ulemper og fordeler, man kan misforstå innholdet og det kan skape forvirring. Allikevel kan forkortelser virke forenklende og tidsbesparende. I denne artikkelen vil vi ta for oss forkortelsene PIR og PUR som brukes i byggebransjen og hva som er forskjellen mellom disse.

Våre leverandører til prosessindustrien