Vi gleder oss til e-posten din
Ring oss nå!

Armacell

Armacell har ledet innovasjon innen isolasjon siden 1950-tallet da de introduserte ArmaFlex, det første fleksible cellegummiproduktet for teknisk isolering med lukket cellestruktur – en banebrytende utvikling som fremdeles former bransjen i dag.

Armacell har et bredt spekter av løsninger for lydisolering, kondensisolering, brannsikring og energieffektivitet til bruk i både industri, marine, offshore, nærings- og boligbygg. Selskapet har over 3200 ansatte og 27 produksjonsanlegg i 19 land.

ISOPARTNERs partnerskap med Armacell strekker seg over mange år, og i vårt samarbeid tilbyr vi våre kunder både rådgivning, kurs og et bredt spekter av innovative høykvalitetsprodukter. På denne siden presenterer vi noen av de mest populære løsningene.

Se hele vårt utvalg fra Armacell i nettbutikken vår

Se Armacells Norgessjef, Janne Storflor, fortelle om partnerskapet med ISOPARTNER

ArmaFlex Ultima – Et ideelt valg når lav røykutvikling ved brann er viktig

ArmaFlex Ultima® er det første cellegummi-produktet på markedet med brannklasse BL-s1,d0. Produktet avgir 10 ganger mindre røyk i en brann enn standard cellegummi og gjør evakuering raskere og tryggere. ArmaFlex Ultima er derfor den ideelle løsningen for sykehus, skoler og andre bygg der det oppholder seg mange mennesker.

Med Armacells egenutviklede ArmaPrene™-teknologi, sikrer produktet energieffektivitet, brannsikkerhet, kondenskontroll og forbedret inneluftkvalitet. Et perfekt valg for miljøbevisste byggeprosjekter.

ArmaFlex Ultima® er godkjent for grønne og Svanemerkede bygg. Produktet kan resirkuleres som plast, noe som gjør det til en svært bærekraftig løsning

Se vårt utvalg innen ArmaFlex Ultima

Slik får du 10 års garanti på Armaflex-produkter

ArmaFlex Ultima
Armacomfort ab alu plus

ArmaComfort AB Alu Plus

ArmaComfort AB Alu Plus er spesialutviklet for å redusere støy fra taknedløp og avløpsrør. Tester fra det franske sertifiseringsorganet CSTB viser at ArmaComfort AB kan redusere lydtrykknivået i et Geberit takdreneringssystem med 16 dB(A) ved 2 l/s. For det menneskelige øret, oppfattes det som en halvering av støynivået. Sammenlignet med tradisjonelle lydisoleringsprodukter gir ArmaComfort betydelig bedre lydreduksjon med mindre tykkelse. Produktet har brannklassifisering B-S1, d0.

Utforsk ArmaComfort i vår nettbutikk

Arma-Chek Wrap

Arma-Chek Wrap er et innovativt produkt for beskyttelse av isolerte rør, kanaler, bend, flenser og T-stykker, både innendørs og utendørs. Produktet er 100 % resirkulerbart og fritt for halogener, silikon og løsemidler, og gir solid beskyttelse mot mekaniske påvirkninger, vær og vind. Med sitt selvsveisende materiale, er det raskt og enkelt å installere Arma-Chek Wrap. Det vulkaniserer ikke umiddelbart, og kan fortsatt justeres i 10-20 minutter etter montering. En kniv eller saks er alt du trenger for installasjonen. Arma-Chek Wrap gjenoppretter formen etter mekanisk påvirking og får ikke bulker. Dette motvirker komprimering av isolasjonen under og kondens på røret.

Utforsk Arma-Chek Wrap i vår nettbutikk

ArmaChek

Se videoer med Armacell her

Produktpresentasjon: Arma-Chek Wrap

 

 


Produktpresentasjon: ArmaComfort AB Alu Plus

 

Produktpresentasjon: ArmaFlex Ultima

 

Podcast: Armaflex Ultima - Det er røyken som tar liv når det brenner i et bygg

 

Partnermesse i Oslo: Armacell viser frem sine produkter