Vi gleder oss til e-posten din
Ring oss nå!

Nyhetsoversikt

God sommer 2021 Isopartner No

Åpningstider sommeren 2021

18.06.2021
  • Avdeling Moss: Normale åpningstider hele sommeren.
  • Avdeling Oslo: Normale åpningstider hele sommeren.
  • Avdeling Bergen: Stengt uke 27 – bestilling av varer denne uken, bes henvendes til avdeling Moss – tlf 69 24 40 80.
  • Avdeling Trondheim: Normale åpningstider hele sommeren.

Vi ønsker alle en riktig GOD SOMMER.

Les mer
web

Velkommen til vår nye hjemmeside!

06.05.2021

Isopartner lanserer nå en ny webside, med fokus på brukervennlighet gjennom enkel navigering og fokus på bedriftens forretningsområder.

Les mer
man who can not sleep because of noise

Enkel og effektiv lydisolering av avløpsrør og taknedløp

03.05.2021

Plages du av støy på hotellrommet, i din egen bolig eller på kontoret? Det kan komme av at avløpsrør eller taknedløp ikke er riktig lydisolert. Et godt lydisolert bygg kan være nøkkelen til en enklere og mer harmonisk hverdag.

Les mer
mistakes at construction site

Tre fallgruver ved installasjon av halogenfri cellegummiisolasjon

19.04.2021

Standard cellegummi og halogenfri cellegummiisolasjon kan ha forskjellige egenskaper og oppførsel når man skal bearbeide og montere disse. Les mer om 3 fallgruver du bør være klar over, når du installerer denne type cellegummi.

Les mer
HVAC

Isolasjonsklasser for ulike typer anlegg

15.04.2021

Norsk Standard angir regler for maksimale varmetap. Kravene gis i seks isolasjonsklasser avhengig av driftstid og differanse mellom drifts- og omgivelsestemperatur. Vi skal se nærmere på disse seks isolasjonsklassene.

Les mer
rulle produkter

Lydisolering i bygg

13.04.2021

Isopartner tilbyr en rekke løsninger innen akustisk isolasjon

Les mer
oil plattform

Optimalisering av industrianlegg ved å redusere korrosjon under isolasjon

12.04.2021

Korrosjon er det mest kostnadskrevende problemet industrien har i dag, både on- og offshore. På grunn av korrosjon under isolasjon på rør og utstyr (KUI) er selskaper tvunget til å reparere og/eller erstatte store deler til betydelige kostnader. Dette fører til at levetiden til industrielle anlegg forkortes.

Les mer
ship

Isolasjonskrav til produkter for skipsbygging

09.04.2021

Det store produktutvalget kan det gjøre vanskelig å finne det rette produkt. Vi ser nærmere på hvordan man velge riktig produkt og vi skal se på bruksområder, krav til produktet, installasjonsmetoder og dokumentasjon.

Les mer
frozen pipeline

Rett isolasjon kan redusere varmetap

09.04.2021

Når et vannrør befinner seg i innestengte/uoppvarmede rom, hvor omgivelsestemperaturen kan falle ned til 0˚C, kan det få den konsekvensen at vannet fryser, vannrøret utvider seg og dermed sprekker.

Les mer
Grønt blad med utskåret fabrikk i bladet

BREEAM NOR i isolasjonsbransjen

08.04.2021

BREEAM NOR sertifiserer nybygg, rehabiliteringer, tilbygg og en kombinasjon av disse og det settes krav til poenggiving.

Les mer
Prosess industri anlegg

Høye temperaturkrav i prosessindustri

07.04.2021

I metall- og prosessindustrien er man avhengig av at isolasjonsmateriell tåler høyere temperaturer enn vanlig. AES fiber produkter oppfyller høytemperaturkravene mellom 1200 °C og 1500 °C.

Les mer
fjær på vann

Lavere installasjonskostnader og mindre vekt

07.04.2021

Redusert drivstofforbruk eller bedre nyttelast på Marine- og Offshoreinstallasjoner er et resultat av lettere isolasjonsprodukter og -løsninger installert på fartøy eller offshorebygg.

Les mer
logo jotun

Ny leverandør av brannmaling på stål

06.04.2021

Isopartner fortsetter med det gode arbeide å samarbeide med de beste leverandører i vår bransje og er stolt å kunne fortelle å ha inngått et samarbeid med ny leverandør av brannmaling. Jotun er en av verdens ledende produsenter av maling, belegg og pulver belegg. Jotuns virksomhet sikrer det aller best i malingssystemer og produkter for å beskytte og dekorere overflater i boligen, skipsfart og industrielle markeder. 

Les mer
fire

Passiv brannsikring i et bygg

06.04.2021

Hvorfor er brannspredning og brannforløp to viktige grunner til brannutvikling? Vi ser nærmere på hva som er passiv brannsikring i et bygg?

Les mer
bygge tillit

Å bygge tillit gjennom innovasjon og testing

06.04.2021

Å bygge tillit for å lykkes å bringe nye produkter til markedet er helt avgjørende. Produsenter av isolasjonsprodukter bygger denne tilliten ved å teste produktene sine i henhold til krav og standarder, men også gjennom stadigvekk nytenking og innovasjon.

Les mer
re-cycling

Avfallshåndtering av cellegummiisolasjon

06.04.2021

Avfallshåndtering av isolasjonsprodukter og spesielt cellegummi er et tema som diskuteres ofte og det er 3 ting som du bør tenke på, når du vurderer om cellegummi er spesial- eller restavfall. 

Les mer
people

Ny Key Account Manager

06.04.2021

Trond Erik Johansen er ansatt som Key Account Manager (KAM) i Isopartner og kommer fra Kaefer Construction hvor han vært prosjektleder de siste årene.

Les mer
Trondheim warehouse inside

Nyetablering og nyansettelser

06.04.2021

Isopartner AS vokser og etablerer ny avdeling utenfor Trondheim på Sveberg i Malvik kommune. Lageret er i ferd med å fylles opp med produkter i tillegg til at to nye ansettelser er på plass.

Les mer
pipe with raindrops_condensation

Våte isolasjonsmaterialer isolerer ikke!

18.03.2021

Armaflex' isolasjonsmaterialer beskytter godt mot fuktabsorpsjon og sikrer en langvarig høy energieffektivitet.

Les mer
Insulthin HT

InsulThin® HT - isolasjon som forkorter montasjetid

17.03.2021

Mikroporøse isolasjonsprodukter har høy temperaturmotstand, lav varmeledning, er lette i vekt og har utmerket motstandsdyktighet mot endringer i temperatur. De produseres etter forskjellige spesifikasjoner når det kommer til tetthet og fleksibilitet.

Les mer
Terostat belegg på et LNGanlegg

Foamglas® isolasjon på offshoreinstallasjoner

16.03.2021

Å bruke Foamglas isolasjon på Offshoreinstallasjoner gir fordeler i forhold til KUI (Korrosjon under isolasjon). FOAMGLAS® Terostat Spacer Systems er et nytt avstandsisoleringsprodukt fra FOAMGLAS® Owens Corning hvor avstandselementer er limt innvendig på celleglass-skålene for å få avstand mellom innsiden på skål og rør. Dette er installasjonsvennlig, kostnadseffektiv og lite utsatt for korrosjon under isolasjon.

Les mer
Pir rørskåler i LNG anlegg

PUR eller PIR isolasjon?

01.03.2021

Forkortelser kan ha sine ulemper og fordeler, man kan misforstå innholdet og det kan skape forvirring. Allikevel kan forkortelser virke forenklende og tidsbesparende.

I denne artikkelen vil vi ta for oss forkortelsene PIR og PUR som brukes i byggebransjen og hva som er forskjellen mellom disse.

Les mer
sound bounces

Komfort og stillhet med lyddempende produkter

17.02.2021

VVS-systemer lager støy fra ett rom til et annet. Uten akustisk behandling fungerer rør og kanaler som baner der lyden kan overføres gjennom hele bygningen.

Les mer
fjær i vinden

Miljøeffekt med mindre vekt på isolasjonen

11.02.2021

Vekt spiller en stadig større rolle i hele isolasjonsbransjen. Mindre vekt på isolasjon gir mulighet for kostnadsbesparelser og har en miljøeffekt. Sammen med Bjørn Frostmann fra Armacell GmbH, Norge, har vi sett på faktorer som skal taes hensyn til når det gjelder vekt og vektberegning. 

Les mer
datamaskin

Beregningsprogram for stenull

09.01.2021