Vi gleder oss til e-posten din
Ring oss nå!

Med fokus på VVS isolasjon

isover Ventilation

Isopartner fokuserer på å tilby et bredt utvalg av produkter

Gjør det enkelt! 

På våre lagre i Moss, Bergen, Oslo og Trondheim tilbyr Isopartner et bredt spekter av produkter for VVS-industrien. Vårt mål er å sikre deg gode og effektive løsninger for deg som kunde.

Du finner disse produktene og mer også i vår nettbutikk:

Nyheter fra bransjen

HVAC

Isolasjonsklasser for ulike typer anlegg

Norsk Standard angir regler for maksimale varmetap. Kravene gis i seks isolasjonsklasser avhengig av driftstid og differanse mellom drifts- og omgivelsestemperatur. Vi skal se nærmere på disse seks isolasjonsklassene.

frozen pipeline

Rett isolasjon kan redusere varmetap

Når et vannrør befinner seg i innestengte/uoppvarmede rom, hvor omgivelsestemperaturen kan falle ned til 0˚C, kan det få den konsekvensen at vannet fryser, vannrøret utvider seg og dermed sprekker.

teknisk rom

Tre fallgruver ved installasjon av halogenfri cellegummiisolasjon

Standard cellegummi og halogenfri cellegummiisolasjon kan ha forskjellige egenskaper og oppførsel når man skal bearbeide og montere disse. Les mer om 3 fallgruver du bør være klar over, når du installerer denne type cellegummi.

re-cycling

Avfallshåndtering av cellegummiisolasjon

Avfallshåndtering av isolasjonsprodukter og spesielt cellegummi er et tema som diskuteres ofte og det er 3 ting som du bør tenke på, når du vurderer om cellegummi er spesial- eller restavfall. 

Leverandører

Kontakt oss

group1
Interesse
group2
CAPTCHA
Dette er et spørsmål for å teste om du er en menneskelig besøkende og for å hindre automatiserte spammeldinger.