Vi gleder oss til e-posten din
Ring oss nå!

TEKNISK ISOLASJON PÅ ETT STED

Trenger du en leverandør og en partner på teknisk isolasjon er Isopartner et naturlig valg.

Les mer om oss

NYHETER

Ny isolasjon for 4 mm aluminiums-konstruksjoner

isopartner

SeaRox er et lettvektsprodukt fra Rockwool med en helt ny serie løsninger som forenkler hverdagen; nå trenger du kun én tykkelse isolasjon til 4 mm aluminiumskonstruksjoner for bulkhead/skrog og dekk. SeaRox er A-60 klassifisert og marinegodkjent.

Les mer

ISOPARTNER har nå KESPET sin skreddersydde mantling i sitt sortiment

Kespet

Isopartner har fått en solid tilføyelse til produktsortimentet sitt og er stolte av å kunne tilby en høykvalitets mantling fra Kespet.

Les mer

NH/Armaflex Smart: Halogenfri cellegummi uten trøbbel

NH Armaflex Smart produktportefolje

Med nye NH/Armaflex Smart har Armacell løst problemene knyttet til halogenfri cellegummi. Der man tidligere opplevde at isolasjonen var følsom og lett sprakk, har montørene nå et produkt som oppfører seg mer som vanlig cellegummi.

Les mer

Hvorfor stiger prisene på teknisk isolasjon?

Hvorfor stiger prisene pa teknisk isolasjon

Prisen på byggevarer har steget mye de siste årene, men teknisk isolasjon har så langt ikke fulgt utviklingen man blant annet har sett for trevirke. Nå rammer prisøkningen også vår bransje. Administrerende direktør i Isopartner, Arne Schultz, gir en forklaring på de bakenforliggende årsakene til prisøkningen.

Les mer

Vår kompetanse

Isopartner er opptatt av faglig kompetanse og har satt seg som mål å øke denne kompetansen hos kundene.

Vi har foreløpig ingen kurs tilgjengelig.

Vår ekspertise

Isopartner har ekspertise i områdene som passiv brannbeskyttelse, teknisk isolering i tillegg til kjennskap til område olje og gass og marine industrien

Service

Visste du at ...?

Isolasjonskrav til produkter for Marine- og Offshoreinstallasjoner

Energi
Insulation requirements

Det store produktutvalget kan det gjøre vanskelig å finne det rette produkt. Vi ser nærmere på hvordan man velge riktig produkt og vi skal se på bruksområder, krav til produktet, installasjonsmetoder og dokumentasjon.

 

Les mer

Redusere korrosjon under isolasjon

KUI
oil plattform

Korrosjon er det mest kostnadskrevende problemet industrien har i dag, både on- og offshore. På grunn av korrosjon under isolasjon på rør og utstyr (KUI) er selskaper tvunget til å reparere og/eller erstatte store deler til betydelige kostnader. Dette fører til at levetiden til industrielle anlegg forkortes.

Les mer

PUR eller PIR isolasjon

Isolasjon
Pir rørskåler i LNG anlegg

Forkortelser kan ha sine ulemper og fordeler, man kan misforstå innholdet og det kan skape forvirring. Allikevel kan forkortelser virke forenklende og tidsbesparende. I denne artikkelen vil vi ta for oss forkortelsene PIR og PUR som brukes i byggebransjen og hva som er forskjellen mellom disse.

Les mer

Om Isopartner AS

Vurderer du Isopartner AS bør du velge oss fordi du fortjener den beste service!

Les mer hvorfor kundene velger oss som sin leverandør

Er det noe du leter etter? Kontakt oss

group1
Interesse
group2