Vi gleder oss til e-posten din
Ring oss nå!

Om Isopartner AS

Isopartner AS - nesten 30 års erfaring innen teknisk isolasjon

Å handle teknisk isolasjon hos oss er enkelt, trygt og hyggelig. Vi tar hånd om ordren din og leverer varene dit du vil ha dem, til avtalt pris og til avtalt tid. Vi skal ikke være et hinder for ditt tidsskjema, men tvert imot en partner som hjelper deg å lykkes. 

Som kunde av Isopartner vil du ikke bare ha en pålitelig leverandør, men også en sparringspartner. Slik håper vi at dagen din blir enklere.

Vår historie

Selskapet ble stiftet i 1991 og har siden 1992 vært eid av den tyske isolasjonsprodusenten Kaimann GmbH og ble i 2013 en del av IPCOM-gruppen.

Siden den gangen er vi kjent som Isopartner AS. 

Les mer

warehouse building
Isopartner Norway kontor gang

Forretningside og visjon

Trenger du en leverandør og en partner på teknisk isolering er Isopartner et naturlig valg. Vi har skrevet en forretningsidé som i korte trekk forteller hvordan vi ønsker å gjøre deg som kunde fornøyd.

Når du har suksess har vi suksess. Det er ledestjernen vi strekker oss mot.

Les mer

Les mer om oss

shaking hands

Vårt løfte til deg som kunde 

Som en erfaren innkjøper er du smertelig klar over at det kan koste selskapet dyrt å ha en "feil" leverandør. Hele prosjekter kan bli forsinket på grunn av svikt i en enkelt levering. Som innkjøper kan du være sikker på at vi ivaretar forespørslene dine raskt, og at vi leverer varene på rett plass og til rett pris.

News

Isopartner - en del av en europeisk gruppe distributører 

Som en del av IPCOM, en belgisk gruppe europeiske selskaper som spesialiserer seg på distribusjon av bygg- og tekniske isolasjonsmaterialer og relaterte produkter, tilbyr vi et bredt spekter av produkter og systemer for termisk, akustisk, brannsikker og bærekraftig isolasjon av tekniske installasjoner. 

ISOPARTNER SA miljö

Miljøbevissthet og bærekraft

Isopartner fokuserer på miljø og bærekraft til produktene, og vår ambisjon er å alltid være i front når det gjelder kvalitet, service og miljø. Takket være mange års erfaring kan vi hjelpe deg med å ta miljøvennlige valg som også oppfyller strenge kvalitetsstandarder.

Våre partnere

Kontakt ISOPARTNER

group1
Interesse
group2
CAPTCHA
Dette er et spørsmål for å teste om du er en menneskelig besøkende og for å hindre automatiserte spammeldinger.