Vi gleder oss til e-posten din
Ring oss nå!

PACKOUT forenkler isolatørens hverdag

Som isolatør og håndverker går dagen så mye lettere når du har utstyret i orden – og ikke minst – orden i utstyret. En råtøff, enkel og populær løsning vi leverer mye av om dagen er koffertsystemet PACKOUT™ fra Milwaukee. 

Da bilmogulen Henry Ford mot slutten av første verdenskrig utfordret bransjen til å produsere en elektrisk drill man kunne bruke med én hånd, grep A. F. Siebert i 1924 muligheten og startet produksjon av den berømte “Hole Shooter” – verdens første industrielle drill i sitt slag. 

Siden da, og nå snart i hundre år, har Milwaukee Tool utstyrt håndverkere og privatpersoner med elektroverktøy og tilbehør. I 2017 lanserte de sin egen variant av de stadig mer populære oppbevaringssystemene, ved navnet PACKOUT™

Dette er Milwaukee PACKOUT™

Milwaukee PACKOUT™ er et modulbasert oppbevaringssystem som forenkler måten du transporterer, organiserer og oppbevarer verktøy og utstyr på – både som bilinnredning og portabel oppbevaringsløsning hvor enn du jobber.
 

Med PACKOUT™ kan du bygge din egen “rigg” ved å låse sammen kofferter, vesker og verktøykasser (kun med et klikk) – like lett som å bygge med lego! 

Basen er en trillekoffert med 9” terrenghjul, så du kommer deg enkelt fram i alle mulige tøffe miljøer med last opp til 113 kilo. På den kan du bygge ut din PACKOUT™ med det du trenger.  

Systemet er bygd for tøffe omgivelser og tåler en trøkk, blant annet takket være metallforsterkede hjørner og IP65-klassifiserte tetninger (støvtett og beskytter mot vann i alle retninger). 

Koffertene og verktøykassene er produsert med slagfast polymer og kan låses med hengelås. Du kan tilpasse og organisere verktøyet i kassene og koffertene slik du vil ved hjelp av innerbokser og flyttbare innervegger.

Kjøp PACKOUT™ i nettbutikken vår

Kjøp startersettet for å komme i gang med PACKOUT™

Den enkleste måten å teste ut og komme i gang med PACKOUT™ på er å kjøpe startersettet i tre deler. Du får da 1 transportkjerre med 9” terrenghjul og 2 verktøykasser. 

Sjekk ut PACKOUT™ i nettbutikken vår Les flere artikler