Vi gleder oss til e-posten din
Ring oss nå!

3 grunner hvorfor kundene velger Isopartner

3 grunner hvorfor kundene velger Isopartner

Som erfaren innkjøper er du smertelig klar over at det kan koste bedriften dyrt å ha en ”feil” leverandør. Hele prosjekter kan forsinkes på grunn av svikt i én enkelt leveranse. Mangt et erstatningskrav har også hjemsøkt entreprenører som har isolert med produkter som ikke har holdt mål eller manglet dokumentasjon. Når det i tillegg er vanskelig å få svar og hjelp hos leverandøren er det ikke særlig hyggelig. 

Våre kunder* forteller oss at rask responstid, leveringsevne og produktkvalitet veier tyngst når de skal velge leverandør av teknisk isolasjon. I Isopartner tar vi kundene våre på alvor. Tilbakemeldingene vi får har resultert i flere konkrete tiltak og forbedringer som totalt har endret våre kunders opplevelse av å handle hos oss.

På grunn av det har kundene våre gitt oss toppkarakterer på vår responstid, leveringsevne og produktkvalitet. Som innkjøper kan du være trygg på at vi tar oss av dine henvendelser raskt, og at vi leverer varene punktlig og til rett sted. Prismessig kan vi konkurrere med hvem som helst, men det vi virkelig skiller oss ut fra andre på, i følge våre kunder, er vår hurtighet og problemløsende vinkling. Skulle noe gå galt, fikser vi det som regel.

Isopartner AS er en norsk isolasjonsgrossist og vi er en del av en europeisk gruppe isolasjonsgrossister, IPCOM. Vi har et komplett sortiment innen teknisk isolasjon, og forhandler kun kvalitetsprodukter fra kjente produsenter som Rockwool, Paroc, Armacell og Isover, samt mange andre.

* Data er hentet fra Isopartner tidligere kundeundersøkelser 

Ring +47 69 24 40 80  i dag for å avtale et møte, eller mail oss på Isopartner@isopartner.no – På www.isopartner.no kan du lære mer om oss og hele vårt sortiment innen teknisk isolasjon. Vi høres!