Vi gleder oss til e-posten din
Ring oss nå!

Fordeler med Foamglas® isolasjon på offshoreinstallasjoner

Visste du at Isopartner har et komplett utvalg av Foamglas produkter?

Å bruke Foamglas isolasjon på Offshoreinstallasjoner gir fordeler i forhold til KUI (Korrosjon under isolasjon). FOAMGLAS® Terostat Spacer Systems er et nytt avstandsisoleringsprodukt fra FOAMGLAS® Owens Corning hvor avstandselementer er limt innvendig på celleglass-skålene for å få avstand mellom innsiden på skål og rør. Dette er installasjonsvennlig, kostnadseffektiv og lite utsatt for korrosjon under isolasjon.

En annen fordel til Foamglas Terostat Spacer System er de akustiske egenskapene. 

Isopartner i Bergen har begynt å lagerføre, i tillegg til Foamglas tetningmasser, dette produktutvalget:

Kort om produktet Foamglas®

FOAMGLAS® er ett lett, stivt og holdbart isolasjonsmateriale sammensatt av millioner av helt forseglet glassceller og tilbyr en unik kombinasjon av egenskaper som blant annet langvarig isolasjonsevne. Den er tilgjengelig i et bredt spekter av former og størrelser for å tilfredsstille ulike byggekrav og industrispesifikasjoner.

Andre fordeler:

  • Ubrennbarhet
  • Uorganisk
  • Miljøvennlig

Korte leveringstider på prefabrikkert FOAMGLAS®-isolasjon

Lokalene til Isopartner på Kokstad i Bergen egner seg utmerket til å kunne lagerføre de prefabrikkerte produktene til FOAMGLAS®. - Lagerareal på over 1.500m² og beliggenheten sentralt på Kokstad gjør dette mulig, forteller Gerry Hilt, regionsansvarlig i Isopartner avd. Bergen. - Både tilgjengelighet til produktene og ikke minst de gode transportavtalene Isopartner har, er viktige momenter. Vi kan sende isolasjonen over hele landet fra Bergen med korte leveringstider.