Vi gleder oss til e-posten din
Ring oss nå!

ISOPARTNER blir autorisert MILWAUKEE®-forhandler

Som totalleverandør av isolasjonsløsninger av ypperste klasse, er vi stolte over å kunngjøre at ISOPARTNER fra og med 1. februar 2024 er autorisert forhandler av MILWAUKEE®, en merkevare som er kjent for sine kvalitetsverktøy beregnet for proffmarkedet. 

ISOPARTNER har lenge lagerført og solgt MILWAUKEE® sine produkter, som fås kjøpt ved våre lager og i vår nettbutikk. Men som autorisert forhandler, vil våre kunder få økt sikkerhet og trygghet når de investerer i kvalitetsverktøy for sine prosjekter.

  Milwaukee

Utvidet garanti når du handler hos ISOPARTNER

Fra og med 1. oktober 2023, vil den utvidede garantien for MILWAUKEE® batteridrevet verktøy, hagemaskiner og REDLITHIUM™ batterier kun gjelde hvis produktet er nytt og kjøpt gjennom en autorisert MILWAUKEE® forhandler. Dette betyr at våre kunder kan nyte godt av ekstra sikkerhet og trygghet

Ta en kikk på noen av bestselgerne fra MILWAUKEE®:

Milwaukee_M18_Børsteløs_drill

Milwaukee M18: Børsteløs drill

En kompakt, børsteløs kraftpakke med dreiemoment opptil 60 Nm, perfekt for trange steder med sin 165 mm lengde. Holdbart batteri, raskt skifte av utstyr. Kommer med 2x 5.0 Ah batterier, hurtiglader og koffert.

Milwaukee kutthansker A, level 1

Milwaukee kutthansker A, level 1

Komfortable og slitesterke hansker med forsterket håndflate for optimalt grep og SMARTSWIPE™-teknologi for touchskjermbruk. Sertifisert for kuttsikkerhet. Egnet for håndtering av materialer eller lette konstruksjonsoppgaver.

Milwaukee_hodelykt trueview_(600 lumen)

Milwaukee hodelykt trueview (600 lumen)

Kraftig, håndfri belysning med 600 lumen og sikkerhetslys som gjør deg synlig 400 meter unna. Vann- og støvbestandig. Leveres med fem moduser, elastisk stropp, og et 3.0 AH REDLITHIUM™ USB-batteri. Perfekt for tøffe arbeidsforhold.