Vi gleder oss til e-posten din
Ring oss nå!

Som et av ankerne i podcasten ‘Isolert sett’ er Trond Erik Johansen en godt synlig person i Isopartner. Han er kjent for å være lidenskapelig i alt han gjør, enten det handler om Manchester United, Moss FK eller isolasjonsfaget. I denne artikkelen blir du bedre kjent med mossegutten. 

Les også: Stadig flere handler teknisk isolasjon på nett

Trond Erik Johansen på Isopartners hovedlager i Moss

Sveiser i Sverige

Trond Erik bor med sin familie i Vänersborg i Sverige, men er fra Kråkebyen, hvor han har kontor når han ikke er ute og besøker kunder som trenger råd til sine isolasjonsprosjekter. Men hvordan havnet han i isoleringsbransjen, egentlig?

"Jeg har alltid vært interessert i motor og å skru," minnes han om sine yngre dager. Etter en periode som sveiser i Sverige, hvor han traff jenta som skulle bli hans bedre halvdel, brakte en tilfeldig jobbmulighet ham inn i isolasjonsbransjen.

"Det var ikke noen drøm om at jeg skulle bli isolatør, men at jeg skulle havne i et fagområde hvor jeg bruker hendene, det var jeg ikke i tvil om," reflekterer han.

Les også: Møt isopartnerne: Gutta på hovedlageret i Moss

Fra prosjektledelse til salg

Trond Erik startet i Kaefer som montør i 1996. Den nevenyttige og arbeidsomme isolatøren klatret etter hvert i gradene til formann og prosjektleder. Etter 23 år skiftet han beite og startet i Isopartner.

“Å være prosjektleder er en utrolig artig, men også til tider krevende jobb, som var utfordrende i den livssituasjonen jeg var i på den tiden. Salgsjobben i Isopartner ga meg balansen jeg trengte, og var for meg en naturlig overgang, hvor jeg kunne fortsette å bidra med min fagkunskap innen teknisk isolering.”

Les også: Møt isopartnerne: Remi og Tor Olav i Trondheim

Trond Erik Johansen gjør seg klar til salgsmøte

En dag i livet som key account manager

Som Key Account Manager hos Isopartner, er ingen dag lik for Trond Erik. Han håndterer alt fra teknisk rådgivning til kundemøter, og legger stor vekt på ærlighet og pålitelighet overfor kundene.

"Det at du gjør det du har lovet og står for det du har sagt," er kjerneverdiene han står for i sitt arbeid.

Trond Erik viser frem Armacell-produkter

Trond Erik viser frem Rockwool-produkter

Coil er et av de nye produktene i porteføljen som Trond Erik er ivrig etter å vise frem

Framtiden for isoleringsbransjen

Trond Erik ser lyst på fremtiden for teknisk isolasjon, da behovet bare vil øke ettersom kravene til energieffektivitet skjerpes. Likevel ser han utfordringer knyttet til rekruttering til bransjen. Han understreker behovet for å gjøre yrket mer attraktivt og tilgjengelig for unge mennesker, og ser på Isopartners rolle som avgjørende for å øke bevisstheten rundt fagfeltet.
 

Podcast-anker

Som en av de tidlige pådriverne til podcasten Isolert sett, som ble lansert høsten 2023, og som fast anker i studio, er Trond Erik med på øke bevisstheten rundt isolasjonsfaget.  

“Jeg tror den engasjerer fordi vi treffer veldig godt på faget vårt. Og det gir ringvirkninger i form av invitasjoner til å holde foredrag om teknisk isolering”, sier han.

Les også: Slik får du 10 års garanti på ArmaFlex

Familie og fotball

Utenfor arbeidet er familie og fotball viktige deler av Trond Eriks liv. Han har tre voksne barn og deler fotballinteressen med sønnen, som innebærer turer til England for å se Manchester United i aksjon. “Familie er viktig”, avslutter Trond Erik.

Trond Erik viser frem Manchester United-drakta

Kontakt Trond Erik Johansen på telefon 480 38 165 eller på trond.erik@isopartner.no for en hyggelig isolasjonsprat.