Vi gleder oss til e-posten din
Ring oss nå!

Møt isopartnerne: Remi og Tor Olav i Trondheim

To år etter oppstarten er det fortsatt full trøkk på ISOPARTNERs lager på Malvik utenfor Trondheim. Et nytt lagerbygg er under oppføring og vil doble kapasiteten. I denne artikkelen vil du bli bedre kjent med Remi og Tor Olav, som styrer skuta i Trøndelag.

Remi Storfjell, salgsansvarlig Midt-Nord Norge for ISOPARTNER

Dobler kapasiteten for teknisk isolasjon

ISOPARTNER Trondheim ligger på Sveberg i Malvik kommune, 20 kilometer øst for Trondheim sentrum langs E6. Det er et nytt industriområde med mye aktivitet. I november skal nytt lagertilbygg stå ferdig på 500 kvadratmeter. Det gir en total kapasitet på 1000 kvadratmeter. 

– Siden oppstarten har etterspørselen økt, og nå skal vi utvide lagerbeholdningen både i bredden og dybden, forteller Remi Storfjell.

Han tok over tømmene etter Rolf Erik Magnussen i mai 2023, og jobber sammen med Tor Olav Johnsen, som har vært med siden starten i Trondheim i 2021. I tillegg til et stort utvalg av produkter innen teknisk isolering, tilbyr de rask utkjøring av varer med egen lastebil til kunder i Trøndelag.

LES OGSÅ: Møt isopartnerne: Nils og Håvard på kundeservice

Remi: Ny salgsansvarlig med bakgrunn fra VVS-bransjen

Remi har jobbet med salg og innkjøp i VVS-bransjen i 25 år, både for Brødrene Dahl, Ahlsell og Würth, Grohe og Terra Entreprenør. Nå er han salgsansvarlig for Midt- og Nord-Norge ved ISOPARTNERs avdeling på Malvik.

Han vokste opp på Risvollan i Trondheim, noen steinkast øst for Nidelva og kaller seg et “asfaltbarn”. På nittitallet jobbet han på “kaian” i Trondheim og hadde nettopp gjort ferdig utdannelsen som styrmann, da han ved en tilfeldighet ramlet inn i rørbransjen. 

– Jeg fikk jobb på lageret hos Brødrene Dahl i 1998. Så rørisolasjon kan jeg. Siden har jeg hatt flere roller. Både som leder for proffbutikk, kalkulasjons- og innkjøpsansvarlig hos entreprenørfirma og som selger til VVS-kunder innen industri, forteller Remi. 

Hverdagen er hektisk, men det trives den ellers så aktive golferen og dykkerinstruktøren godt med: 

– Det blir gjerne over 10 000 skritt om dagen, ler Remi.

LES OGSÅ: Møt isopartnerne: Gerry Rene Hilt & Bergensavdelingen

Remi Storfjell og Tor Olav Johnsen ved ISOPARTNER Trondheim
Tor Olav Johnsen, lageransvarlig ved ISOPARTNER Trondheim

Tor Olav: Logistikk- og lageransvarlig med en hånd på rattet

Remis makker er Tor Olav Johnsen, som i tillegg til rollen som lageransvarlig ofte er å treffe som sjåfør av ISOPARTNER-bilen. Han har vært med siden starten i 2021. Stjørdalingen kom til oss etter tjue år som avdelingsleder og logistikkoperatør hos Byggmakker, og trives svært godt.

– Det er så lærerikt og artig å jobbe med proffkunder, og Remi og jeg har virkelig funnet tonen. Det er også veldig lett å få tak i folk rundt omkring i firmaet, når jeg trenger hjelp, forteller han.

Selv er han opprinnelig skolert innen byggfag og logistikk, men på fritiden går det i jakt og fiske. 

– Jeg er over snittet glad i å fiske, har hytte og hund, så da blir det litt rypejakt i ny og ne, sier Tor Olav, som ellers er familiefar med kone og tre etter hvert voksne barn. 

Kontakt Remi Storfjell på telefon 92 14 70 05 eller på remi.storfjell@isopartner.no om du ønsker en hyggelig isolasjonsprat!